Curs de specializare  Manager Proiect – Iaşi, Februarie – Martie 2022

Programul de specializare este organizat de TAAS Consultancy, autorizata ca furnizor de formare profesionala de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Cursul se adreseaza tuturor celor interesati sa acumuleze cunostinte si tehnici necesare pentru managementul de proiecte (cod COR 242101) si sa-si dezvolte abilitati practice, utile pentru rezolvarea problemelor specifice managementului proiectelor.

Cursul “Manager proiect” este autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (Autoritatea Nationala pentru Calificari), finalizat cu eliberare de certificate recunoscute de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. Astfel, absolventii vor fi certificati ca manageri de proiect, in conformitate cu Clasificarea Ocupatiilor din Romania, cod COR 242101.

Certificatul de absolvire se elibereaza insotit de Suplimentul Descriptiv cu competentele profesionale dobandite:

  1. Stabilirea scopului proiectului
  2. Stabilirea cerintelor de management integrat al proiectului
  3. Planificarea activitatilor si jaloanelor proiectului
  4. Gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru proiect
  5. Realizarea procedurilor de achizitii pentru proiect
 1. Managementul riscurilor
 2. Managementul echipei de proiect
 3. Managementul comunicarii in cadrul proiectului
 4. Managementul calitatii proiectului

Cand are loc?

Cursul va avea loc in lunile februarie – martie 2022.

Durata cursului este de 60 de ore. Programul va fi stabilit cu participantii inscrisi la curs, ȋn concordanţă cu disponibilitatea acestora.

Cat ma costa?

Taxa de participare este de 850 de lei, pret in care sunt incluse: instruirea propriu zisa, suportul de curs al participantului, certificatul de absolvire, suplimentul descriptiv si taxa de examinare.

Cum ma inscriu?

Prima conditie pe care trebuie sa o indepliniti pentru a participa la cursul de Manager de proiect este sa fiti absolvent al unei institutii de invatamant superior.

 • Descarcati formularul de inscriere  de inscriere de pe site si trimiteti-l completat la training@taas.ro (daca reprezentati o persoana juridica, treceti si datele firmei/organizatiei/institutiei), impreuna cu actele necesare precizate mai jos;
 • Verificati-va adresa de e-mail – veti primi un mesaj de confirmare din partea noastra;
 • In saptamana premergatoare cursului achitati taxa de participare la banca (mentionati “Taxă participare curs specializare manager de proiect … Nume cursant”);
 • Formularul de inscriere poate fi descarcat de pe site-ul companiei: www.taas.ro.

Modalitati de plata:

Taxa de participare se achita integral, pana la inceperea cursului, numerar sau prin ordin de plata în contul COD IBAN: RO21 BTRL RONC RT0P C740 7101 deschis la Banca Transilvania sau în contul COD IBAN: RO25 RNCB 0178 1704 7276 0001 deschis la Banca BCR, menționând “TAXĂ PARTICIPARE CURS SPECIALIZARE MANAGER PROIECT …(Nume cursant)”.

Acte necesare:

 • Cerere de înscriere;
 • Copie dupa cartea de identitate;
 • Certificat de casătorie (daca este cazul);
 • Certificat de naştere;
 • Copie după ultima diploma de licență;
 • Copie după ultima diploma de studii, dacă aceasta este diferită de cea de licență.

Participarea la acest curs va ofera posibilitatile de a invata de la specialisti in management de proiect, de a face schimb de experienta cu persoane interesate de acelasi subiect si de a invata cum sa scrieti cereri de finantare.

Mai mult decat atat, pe langa intelegerea corecta a etapelor gestionarii unui proiect, aveti oportunitatea de a identifica sursele de finantare potrivite pentru ideea de proiect pe care doriti sa o implementati.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare privind desfasurarea acestui curs sunati-ne la numarul de telefon 0730.120.000 sau scrieti-ne la adresa de email training@taas.ro.

Va asteptam cu drag!

Echipa TAAS